Spanje blogger 2011

Lieve allemaal,

Tot mijn grote verbazing ben ik Spanje blogger 2011 geworden met het verhaal ‘De winkel van Modesta’ , dat in de oorspronkelijke versie “Seks, Franco en andere fenomenen’ heet. Superblij met deze erkenning en dank aan iedereen die mijn verhalen leest.

20111130-214841.jpg

26 Comments

  1. Mirel

    !Enhorabuena! !Lo sabía! Het zou mij verbaasd hebben als je niet had gewonnen….. Dat verhaal was echt super. Ik weet dat het was alsof ik in de winkel stond en de personages kwamen echt tot leven! Ik heb hardop zitten lachen. Un abrazo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s