De dames Nomad & Villager live

Het is 2010 als fotografe Nicole Franken van Nomad Reports en journaliste Anneke de Bundel van Stories of a Global Villager elkaar ontmoeten in het digitale gangpad van Twitter. Onder de indruk van elkaars werk, besluiten ze tot een ontmoeting. Dat de Bundel niet in staat is de hoofdstad op eigen houtje te vinden, had Franken moeten waarschuwen, maar aangezien de fotografe weer eens vast zat in een lift, werd dit voorval over het hoofd gezien. Die ontmoeting is het begin van een doldrieste samenwerking.

Liefde

Al snel vertrekken de dames naar Spanje om de zelfbenoemde koning van de Amor te vergezellen in zijn zoektocht naar de ware liefde. Luttele maanden later vallen ze in een Noors ravijn en worden ze BN’ers in een bevroren dal. In Extremadura blijkt de fokker gevaarlijker dan zijn stieren en slaan ze noodgedwongen op de vlucht. Tsja en dan is er nog die roadtrip met de non en de Bee Gees.

Prijzen

De afgelopen drie jaar leidden tot veel publicaties, een viertal prijzen en nominaties en een ontzettende hoop lol. Zoveel lol dat de dames besloten hebben hun gezamenlijke activiteiten onder te brengen op een nieuwe website want als je een non en de Bee Gees overleeft is een website een eitje.

TROMGEROFFEL..

De dames Nomad & Villager nodigen je hierbij uit hun nieuwe onderkomen te komen bewonderen op Nomad & Villager. Niet alleen zijn daar hun oude avonturen nog eens na te lezen, maar er staan veel nieuwe reisavonturen klaar:

  • Zo leerde mevrouw Villager in Valencia alles over hysterische vrouwen.
  • Deed mevrouw Nomad in Leuven iets heel vreemds voor de deur van een wiskundige.
  • Gingen de dames in Sicilië op eco-onderzoek.

Verder vroegen zij bekende reizigers naar de inhoud van hun bagage in de Bagagescan en locals naar hun geheime tips op Jamaica, Oeganda en Barcelona in De vijf van. Voor de luie lezer zijn er de Snelle Tips en voor de liefhebbers van plaatjes, is er In Beeld. Tot slot, want de champagne bubbelt al in de glazen, heb je een tip, een camping in de tuin of staat je couch in een yurt? Kijk dan even bij rubriek Op pad met de dames want enige hulp kunnen ze altijd gebruiken!

Nomad-and-Villager-web
©Lucy Lambriex

De dames verwachten u! Een klik en u bent er.

Ps. Deze site blijft gewoon doorademen al zal de hartslag iets rustiger zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s