Owner

Reisjournalist, blogger. Won wat prijzen, verloor wat illusies. Reiziger die regelmatig de weg kwijt is. Auteur Over elfjes en kogelgaten.

14 Comments

 1. Jouw jaar is zo herkenbaar voor me. Met plezier en weemoed gelezen. Ik wens je een goed nieuwjaar. Met mooi kun je zo weinig. En als ik een ding van dit bizarre jaar heb geleerd is het, dat het toch weer vaak goed komt. Al weten we tevoren nooit wat goed is. Xx

 2. ineke Dingemans

  Hoi Anneke,

  Ik heb een vraag. Afgelopen jaar schreef je een artikel over Palestina, waar je onder meer ook Yasmine Rashmawi hebt gesproken. Ik ken haar vader al heel erg lang en het gaat niet zo goed met de familie. Toevallig sprak mijn ex-partner Dr. Rashmawi met kerst. Hij was zo enorm benieuwd naar het artikel. Heb jij dat artikel ook in het Engels? Dan hoeven wij het niet te vertalen.

  Alvast veel dank!

  Hartelijke groet,

  Ineke Dingemans Verstuurd vanaf mijn iPhone

 3. Chawwa Wijnberg

  Hallo lieverd, wat een jaar voor jou. Ik heb nieuwe lenzen na de twee staaroperaties. Zie ik beter? Dat zeggen ze. Maar dat geklooi met afzak leesbrilletje is verwarrend. Op, af , bij wat wel. Eten op mijn bord hoera groter, ach nou ja ik kus maar zonder met ogen dicht. Voor het volgend jaar voor jou een kus vooruit. Chawwa

  Verstuurd vanaf mijn iPad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s