Ik ben verhuisd

Ooit was dit de site waar ik met mijn verhalen begon. Ergens in 2009. Er was geen beleid: ik schreef over ontmoetingen aan de IJssel, mijn reizen naar het buitenland en mijn gezin.

Uiteindelijk resulteerde dat een jaar later in een nieuwe site waar ik samen met fotografe Nicole Franken onze reisreportages plaatste voor kranten en bladen. Het werd stil op deze site. Zo af en toe plaatste ik nog eens wat, maar dat werd steeds minder.

Nu ruim een decennium later is er opnieuw een site: de Vrouw van Beneden.

Een persoonlijke site met verhalen over mij maar ook over reizen en boeken. En dat betekent dat deze site binnenkort opgeheven wordt. Ik wil je bedanken dat je al die jaren zo trouw bent geweest. Trouwer dan ikzelf, vrees ik.

Overigens barst ik weer van de verhalen. Nieuwsgierig? Kom eens langs op mijn nieuwe onderkomen: De vrouw van beneden.

Foto: Erda Estremera

8 reacties

  1. Chris Demiani

    Dank je wel, Anneke. Net jouw boek van Edith gekregen. Mooi (natuurlijk, niets anders verwacht) en toepasselijk, want in september ga ik ook naar Groenland en Island. Ik kijk uit naar De Vrouw Van Beneden. Groetjes, Christiane

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s